Voorwoord voorzitter 2016

Kruisstraat, april 2016

Beste zeskampvrienden,

Alwwer voor de vijftiende keer organiseert onze voetbalvereniging R.K.K.S.V op 28 mei 2016 de zeskamp, overigens wordt deze zeskamp dit jaar voor de DERTIGSTE keer in totaal gehouden. Ter ere van deze dertigste keer wordt er op vrijdag 27 mei 2016 een grote feestavond gehouden in onze onovertroffen zeskamptent. Reeds vanaf begin maart, zijn de voorbereidingen al in volle gang om er zeker van te zijn dat alles op de grote dag weer tot in de puntjes is geregeld voor de ook nu weer 35 deelnemende teams en de veelal in grote getale aanwezige toeschouwers. Als de voortekenen niet bedriegen wordt het weer een groot feest en een mooi spektakelstuk.

De strijd zal de gehele dag voortduren en er zal door de teams met grote inzet gestreden worden om uiteindelijk op het eind van de dag als grote overwinnaar uit de strijd te komen. Ook dit jaar is het voor mij op dit moment niet te zeggen wie dat gaat worden maar van groter belang is het dat  eenieder, deelnemers, organisatie, supporters en andere toeschouwers het naar hun zin hebben en op het eind van de dag kunnen zeggen: het was weer een gezellige, sportieve en onvergetelijke dag.

Vorig jaar waren de weergoden, ons goed gezind en ik hoop van harte dat het ook dit jaar lekker zeskampweer wordt.  De organisatie heeft ongetwijfeld weer erg gevarieerde proeven bedacht, waardoor  er voor de deelnemers steeds weer een uitdaging ligt om het uiterste uit zichzelf te halen.

Onze tientallen vrijwilligers hebben  er alles aan gedaan  u een sportieve en zeker ook een, een plezierige dag en avond te bezorgen. Ik als voorzitter van R.K.K.S.V. en mijn medebestuursleden zijn deze mensen, die belangeloos hun vrije tijd daarvoor opofferen,  erg veel dank verschuldigd en wij hopen dan ook dat zij dit nog vele jaren willen blijven doen. In dit bijzondere jaar is het dubbel feest, want op vrijdag 27 mei zullen oude en nieuwe zeskampdeelnemers elkaar ontmoeten tijdens het grootse feest ter ere van de dertigste zeskamp.

’s Avonds 28 mei is er de traditionele feestelijke afsluiting met de wervelende play back show en het daaropvolgende traditionele grote slotfeest. Ik hoop daar velen van jullie te ontmoeten om de dag nog eens door te praten en een lekker glaasje te drinken.
Ik eindig met de wens dat de deelnemers, organisatie, supporters en toeschouwers een fijne en sportieve dag gaan beleven en dat er veel plezier, gezelligheid en sportiviteit zal zijn en hopelijk zien wij jullie weer terug bij de volgende zeskamp in 2017. 


Cees van Iersel
Voorzitter R.K.K.S.V.